La carrosseria Beulas d’Arbúcies construeix el luxós autobús del Dépor

Comoditat i totes les butaques amb monitor, connexió a internet, quatre canals de TV digital, Canal + i 80 pel·lícules

Redacció
14 de desembre del 2015
Actualitzat a les 15:30h
Autobús del Dépor.
Autobús del Dépor. | Dépor


El Real Club Deportivo de la Coruña, que dissabte passat va fer la guitza al Barça empatant a dos al Camp Nou, ha estrenat recentment un flamant autobús que és considerat el millor autobús del futbol estatal. Es tracta d'un Beulas Model Glory de 14,6 metres de llargada i 4 metres d'alçada, amb un pis superior que separa els passatgers de la tripulació i ha estat fabricat a la carrosseria Beulas d'Arbúcies.

Els futbolistes del Dépor tenen totes les comoditats quan hi viatgen ja que aquest autocar disposa de 30 butaques Irati Imperial tapissades amb pell amb dues i una plaça per fila, la qual cosa els permet una major comoditat. Entre d'altres característiques, totes les butaques tenen un endoll de 220V amb entrada d'USB i monitors individuals amb auriculars a través dels quals poden navegar per internet, una col·lecció de 80 pel·lícules, quatre canals de televisió digital, Canal +, a més de WIFI en tot el vehicle.

Dues taules de joc amb el mateix equipament en els seients que els anteriors i un saló posterior reservat amb sofà per sis places, amb una taula central i monitors de LCD de 15” en tots els sentits del sofà. La part inferior està dedicada a tots els serveis del vehicle, amb dues places d'acompanyant al costat de la del conductor, dues neveres d'alta capacitat, WC, moble rober i un moble equipat amb electrodomèstics.

A les seves característiques d'habitabilitat se sumen les mecàniques del nou autobús Mercedes-Benz OC 500 de tres eixos, amb motor Euro VI – OM 470, canvi automatitzat de vuit marxes, retardador hidrodinàmic VOITH, programa d'estabilitat electrònica (ESP) i regulació del nivell del vehicle (ENR).
 
 
Arxivat a