Josep Arenas nou militant d'ERC de Sant Celoni

Fins ara era l'únic representant de Moviment d'Esquerres (MES) al municipi

Redacció
13 de desembre del 2015
Josep Arenas
Josep Arenas | Jordi Purtí

Josep Arenas Foto: Jordi Purtí


Des d'aquesta setmana Josep Arenas és nou militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i s'ha donat de baixa del Moviment d'Esquerres (MES), un pas que ha fet després d'una llarga reflexió i arribar a la conclusió que la feina no li permet dedicar tot el temps que voldria al partit del qual fins ara n'era l'únic representant de Sant Celoni. Arenas ha explicat a BaixMontseny.info que amb ERC ja hi va col·laborar en les eleccions europees, també a les municipals i d'una manera més intensa als comicis del Parlament de Catalunya del passat 27-S ja que MES formava part de la candidatura de Junts pel Sí. "En tot aquest temps m'he pogut adonar que ERC té un bon equip al municipi i s'hi pot treballar molt bé".

El nou militant republicà ha afegit que a ell li agrada participar de la política des de la militància i el compromís i no pas de manerea simbòlica i "en el grup d'ERC de Sant Celoni hi ha moltes sinèrgies". D'altra banda, també ha fet el pas perquè en part MES ja fa temps que té clar que els projectes de l'esquerra sobiranista han de confluir a ERC.

Josep Arenas va dedicar-se d'una manera molt intensa a la política municipal des de l'any 1991 fins al 2003 com a militant del PSC, partit que va deixar per la qüestió sobiranista i va passar a integrar-se a la Nova Esquerra de Catalunya, d'Ernest Maragall i ara més recentment en el Moviment d'Esquerres.
Arxivat a