Manel Bueno i Ester Capella demanen a Sant Celoni el vot per ERC el 20-D

"Si depèn d'ERC, aquestes seran les últimes eleccions en les que ens presentarem a Madrid però mentre no ens haguem acabat de desconnectar, ens toca ser la corretja de transmissió i l'altaveu de la Generalitat", diu la candidata número 3 per Barcelona

Redacció
05 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:24h
Magalí Miracle, Ester Capella i Manel Bueno, en un acte electoral d'ERC a Sant Celoni.
Magalí Miracle, Ester Capella i Manel Bueno, en un acte electoral d'ERC a Sant Celoni. | Jordi Purtí

Magalí Miracle, Ester Capella i Manel Bueno, en un acte electoral d'ERC a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


La secció local d'ERC de Sant Celoni i la Batllòria ha organitzat aquest divendres un acte de campanya de les eleccions al Congrés i al Senat que tindran lloc el proper 20 de desembre. L'acte, que ha tingut lloc a la Sala Bernat Martorell, ha comptat amb la presència de l'actual portaveu d’ERC al Senat i candidata número 3 per Barcelona al Congrés, Ester Capella, i del celoní, membre de Súmate i número 8 de la candidatura, Manel Bueno. La regidora d'ERC i primera tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Sant Celoni, Magalí Miracle, ha estat l'encarregada de presentar l’acte.
 
Ester Capella ha assegurat que "si depèn d'ERC, aquestes seran les últimes eleccions en les que ens presentarem a Madrid però mentre no ens haguem acabat de desconnectar, ens toca ser la corretja de transmissió i l'altaveu de la Generalitat perquè el procés finalitzi com nosaltres volem i desitgem". Per a la senadora republicana, ERC va a Madrid a defensar els vots que els catalans van dipositar a les urnes del passat 27 de setembre que van generar un mandat democràtic que ara cal complir. Capella ha recordat que ERC, "des de fa més de 80 anys, vol una República de ciutadans lliures i iguals, pròspera i neta de corrupció".
 
Manel Bueno, que ha recordat que es va incorporar al PSC des de molt jove, partit on hi ha militat molts anys, ha defensat que "ERC sigui ara el partit hegemònic de la socialdemocràcia catalana, el pal de paller de l'esquerra". I ha recordat que avui en dia el PSC ja no defensa els interessos de Catalunya, "perquè es posa al costat de Pedro Sánchez en negar que els catalans puguem decidir el nostre futur en un referèndum". Bueno també ha recordat l'origen andalús de la seva família i ha defensat que "Catalunya sigui un nou país que posi les polítiques socials davant de tot".
 
Manel Bueno va ser escollit el passat 3 de novembre candidat d'ERC al Congrés de Diputats en representació del Vallès Oriental. El proper dilluns, 7 de desembre, participarà a l'acte central de la comarca a Granollers al costat del president d'ERC, Oriol Junqueras, i del cap de llista al Congrés, Gabriel Rufián. Bueno també protagonitzarà durant els propers dies diferents actes de campanya a La Llagosta, Canovelles, La Garriga i Mollet del Vallès.
 
Arxivat a