Tres persones ferides en l'incendi d'un habitatge a Llinars del Vallès

Els Bombers hi varen treballar amb cinc dotacions, que varen tenir controlat el foc cap a dos quarts d'onze de la nit de dijous

Redacció
04 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:01h
Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la nit en un incendi d'habitatge a Llinars del Vallès que va fer precintar totalment un edifici de dues plantes perquè l'estructura n'havia quedat afectada. L'avís de l'incendi va arribar a les 21.51 hores. Un foc cremava a l'interior d'un pis ubicat als baixos del carrer Pompeu Fabra, 18. El foc, que va començar per causes que encara no s’han començat a investigar, es va propagar des d’una habitació de l’habitatge i va acabar afectant la resta del pis, que va quedat calcinat al cent per cent.

Els Bombers hi varen treballar amb cinc dotacions, que varen tenir controlat el foc a les 22.33 hores. Tres persones van resultar intoxicades per inhalació de fum: la llogatera dels baixos on hi va haver el foc, una dona de 37 anys que va ser evacuada a l'Hospital de Granollers després d’haver empassat fum i, també, amb algunes cremades; una dona de 82 anys, que viu al pis superior, i un policia local de 23 anys, ambdós, intoxicats lleus i traslladats a l'Hospital de Sant Celoni.
 
Com que el foc va malmetre el forjat de l'habitació on havia començat l'incendi, els bombers, juntament amb els serveis tècnics del municipi, van decidir precintar l'edifici, de dues plantes. En total van ser evacuades vuit persones, que van passar la nit en cases de familiars.