L'Ajuntament de Sant Celoni projecta modificar l'aparcament del pavelló

Es guanyaran places d'estacionament per a turismes i també es millorarà la seguretat dels itineraris de la zona verda

Redacció
01 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:33h
Unba vista de l'aparcament actual
Unba vista de l'aparcament actual | Jordi Purtí

Una vista de l'aparcament actual. Foto: Jordi Purtí


Situacions com la viscuda fa unes setmanes per un cotxe mal estacionat a l’aparcament del pavelló i que va provocar cert rebombori, segurament serà més difícil que es donin en el futur. Des del mes d'octubre d'aquest any l’Ajuntament de Sant Celoni té projectat de fer-hi una intervenció urbanística pamb la finalitat de millorar la seguretat per una banda i la funcionalitat, per l’altra. És a dir, redistribuir la zona d’aparcament i millorar els itineraris de vianants de la zona verda.
 

Actualment hi ha dues línies d’aparcament laterals en bateria esbiaixada i d’una espiga de peix central amb una capacitat per a quaranta-tres places per a turismes, tres per a minusvàlids i cinc places són per a busos. L’actuació que si vol portar a terme es enderrocar el parterre que delimita l’actual zona d’aparcament de busos per tal de guanyar superfície útil per a l'estacionament de turismes. De la mateixa manera que es modificarà la vorera que hi ha just al costat del pavelló, es farà més estreta a la vegada que s’eliminaran els arbres i els fanals. Tanmateix es contempla fer una nova distribució de la il·luminació, la qual es farà de forma perimetral perquè quedi un espai central el més obert possible.
 

L’obra també preveu la millora dels dos itineraris de vianants de la zona verda que consisteix en consolidar-los mitjançant una pavimentació d’asfalt de color sauló. Paral·lelament es col·locarà un sistema de recollida d’aigües i es connectarà a la xarxa principal. També s’instal·larà una font en un dels itineraris, la qual quedarà ubicada en un punt mig i donarà servei a la zona de jocs infantils, camp de futbol i pavelló municipal. L'obra està pressupostada en 59.978, 30 euros amb l'IVA inclòs.

 

Arxivat a