Milers de persones donen vida a la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina

En el decurs de tot el cap de setmana el municipi baixmontsenyenc s'ha convertit en un immens aparador apropat al món rural | L'ajuntament i els paradistes valoren com un encert la ubicació de la fira dintre del recorregut urbà

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat el 01 de desembre a les 9:01h
Ambient de la Fira del Bosc i la Pagesia aquest cap de setmana.
Ambient de la Fira del Bosc i la Pagesia aquest cap de setmana. | DBM

El món rural i la pagesia a Vallgorguina. Foto: DBM


La primera edició de la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina ha estat un èxit. Fonts municipals han expressat la seva satisfacció pels milers de visitants que han passat pel poble durant aquest cap de setmana. Dissabte i diumenge la Carretera Nova va ser un bullir de gent convertint en un immens aparador de parades naturals que han acostat la vida a l'entorn natural.

Des de l'Ajuntament s'ha apuntat que ha estat un enceret programar la fira dintre del recorregut urbà, cosa que també ha estat altament valorada per alguns dels paradistes participants en la Fira del Bosc i la Pagesia. En el decurs d'aquests dos dies els visitants no solament han pogut gaudir de l'entorn natural, sino que també han tingut l'oportunitat de prendre part de les activitats programades relacionades en bona part amb el món rural.

S'ha gaudit de productors gastronòmics de la zona amb embotits, formatges, mel, postres artesanals i també demostracions d'oficis com el de fuster, foirjador, llenyataire o pagès. Els visitants també han pogut prendre part d'un tast de xocolates o de vins i formatges, a més d'activitats infantils com un taller de circ i malabars o passejades amb ruc així com concerts musicals amb el Trobador de Rovellons o l'exposició Pinyes del Món, cedida per Martí Boada.

I una mostra clara de la gentada que ha passat per Vallgorguina aquest cap de setmana és que només ahir diumenge es van vendre vuit-centes raccions de l'escudella elaborada pel Caliu.
 

Galeria de fotos

 
 



 

Arxivat a