L'audiència de l'Oh Happy Day dóna la tercera posició a Ernest Garrido i Jarks

El Quartet Mèlt es proclama guanyador del concurs de TV3, amb un 57,3% del suport de l'audiència | El Cor Giovinetto aconsegueix la segona posició

Redacció
29 de novembre del 2015
Actualitzat el 30 de novembre a les 8:22h
Ernest Garrido s'ha quedat a les portes de guanyar l'Oh Happy Day 2015
Ernest Garrido s'ha quedat a les portes de guanyar l'Oh Happy Day 2015 | OHD


No ha pogut ser. El celoní Ernest Garrido el grup coral Jarks en el que ha està integrat han quedat finalment tercers de la tercera edició del programa concurs-musical Oh Happy Day que s'ha acabat aquesta nit passada després de més de dos mesos d'actuar cada setmana al plató de TV3, des que es va posar en marxa el passat 19 de novembre, en definitiva dues setmanes de càsting i vuit setmanes de concurs.

En l'última gala els Jarks, com han fet en tot el programa, ho han donat tot, però aquesta nit qui decidia no ers el jurat sino el públic i només han rebut el suport del 20,1 per cent dels 77.701 vots que es van rebre, del tot insuficients per superar el 57,3 per cent del Quartet Mèlt, guanyador del programa, i el 22,7 per cent de Cor Giovinetto que va ser segon.

En la gala d'aquesta nit, que també hi han actuat la resta de grups participants en aquesta tercera edició de l'Oh Happy Day, Jarks ha estat el primer de sortir a l'escenari dels tres que es disputaven ser el millor cor de Catalunya. Han comenbçat interpretant Whistle i van acabar amb Els teus somnis del grup Sopa de Cabra.

Sigui com sigui el cenloní Ernest Garrido i els altres quinze nois que formen Jarks han passat per l'Oh Happy Day deixant petjada fent realitat el seu projecte i vivint cada nou pas endavant del grup amb il·lusió de veure'l créixer i consolidar-se, tal com ells mateixps diuen. En el decurs de les vuit setmanes de concurs en dues gales han estat considerats la millor actuació i en una han estat nominats per a l'eliminació.

 
Arxivat a