1 de 10

Sílvia Moya Palau rep el 6è Guardó Indaleci a la Implicació Social

La guardonada des de fa anys es dedica a causes social, primer a Creu Roja i actualment a Afadis.

per Redacció, 22 de novembre de 2015 a les 21:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sílvia Moya en el moment de rebre el Guardó Indaleci Losilla. Foto: DBM


La celonina Sílvia Moya Palau ha rebut aquest diumenge el 6è Guardó Indaleci Losilla a la Implicació Social, en el decurs d'un acte celebrat  a l'Ateneu de Sant Celoni. La guardonada des de fa anys està implicada en causes socials i de voluntariat, primer a l'assemblea de la Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny i actualment amb l'Associació Afadis. Visiblement emocionada s'ha dirigit al públic assistent a la gala agraïnt la concessió del guardó i ha dit sentir-se molt orgullosa.


La gala celebrada aquesta tarda, presentada per Laura Costa, ha comptat amb la participació de l'Aula Taller CME, Dani Morales, els petits cantors del Cor de Maria, Mr. & Mrs. Jones, Els Atrevits, Estudi de Dansa Margarita Ponce i Crearum Produccions Creatives.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.


També i col·labora Associació Contra el Càncer, Càrites, Creu Roja i Ajuntament de Sant Celoni i patrocina LTServeis. Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013) i  el matrimoni Saula Jubany (2014).

 

Participació