El Baix Montseny es solidaritza contra el terrorisme

A la majoria de municipis aquest vespre s'ha fet un minut de silenci en solidaritat amb el poble francès i tots els que estan sotmesos a la barbàrie

Redacció
16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:49h
Representants de la comunitat musulmana en el minut de silenci de Santa Maria de Palautordera.
Representants de la comunitat musulmana en el minut de silenci de Santa Maria de Palautordera. | DBM

Representants de la comunitat musulmana en el minut de silenci de Santa Maria de Palautordera. Foto: DBM


Una cinquantena de persones s’han reunit aquest dilluns al vespre davant L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per fer un minut de silenci i expressar el seu condol al poble francès en aquests moments tants durs  per l’atemptat terrorista sofert divendres a París. Alhora manifesta el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de convivència. Entre els presents una representació de la comunitat musulmana de Santa Maria de Palautordera.

També hi ha hagut minut de silenci a la plaça de la Vila de Sant Celoni on un centenar de persones han expressat el seu absolut rebuig a la violència i per solidaritzar-se amb el poble francès i tots els que estan sotmesos a la barbàrie.
 

A Sant Celoni el minut de silenci s'ha fet a la plaça de la Vila.

Una vintena de persones a Vallgorguina han seguit la crida de l'Ajuntament, l' Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, per portar a terme el minut de silenci davant del consistori.

A Sant Pere de Vilamajor s'ha reprovat
els terribles atemptats perpetrats a la ciutat de París la nit del 13 de novembre i se solidaritza amb les víctimes, amb els seus familiars i amb tot el poble francès, especialment amb els nostres amics i agermanats del poble de Genté. Tanmateix a Sant Antoni de Vilamajor  hi ha hagut rebuig al múltiple atac terrorista a París i en memòria de les víctimes dels atemptats, i en solidaritat amb els seus familiars i amics. També hi ha hagut minut de silenci a Sant Esteve de Palautordera.
 

Una vintena de persones s'han manifestat a Vallgorguina. Foto: XBM


Altres municipis del Baix Montseny ja van fer actes de solidaritat o minuts de silenci dissabte passat com el cas de Breda que va penjar la bandera francesa al balcó de l'Ajuntament o Campins que va escriure una carta als seus agermanats de Saint Guilhém du Désert.
 

Minut de silenci davant l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Foto: DBM