Manel Bueno adjunt de la secretaria d'organització de Súmate

L'assemblea de Suma't ratifica la presidència d'Eduardo Reyes L'Assemblea de l'Associació Súmate ha ratificat Eduardo Reyes com a president fins el 2018 i presenta una nova estructura organitzativa davant el creixement de l'entitat

Redacció
16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 8:33h
Manel Bueno, primer per la dreta, membre del secretariat territorial de Súmate.
Manel Bueno, primer per la dreta, membre del secretariat territorial de Súmate. | Súmate

Manel Bueno, primer per la dreta, membre del secretariat territorial de Súmate. Foto: Súmate


El celoní Manel Bueno ha estat nomenat adjunt de la secretaria d'organització en l'assemblea extraordionària de l'Associació Súmate, celebrada a Barcelona aquest darrer cap de setmana. La secretaria que estarà gestionada per Marc Santí, és una de les tres secretaries annexes acordades en l'assemblea. Les altres dues són les de comunicació i la de relacions institucionals. Manel Bueno, a més, forma part del secretariat territorial de Súmate com a representant del Vallès Oriental. Pel que fa als municipis baixmontsenyencs de la Selva estaran representats per la blanenca Ana Hinojosa.

L'Assemblea també ha ratificat, Eduardo Reyes, com a president fins a l'any 2018, "aquesta és la nostra primera assemblea extraordinària, com a extraordinari és el moment que vivim. Fa un any demanàvem un referèndum, avui tenim majoria absoluta per aconseguir la República catalana. Súmate ha de seguir empenyent més per fer-ho possible", va dir en el seu discurs.

Davant el nou context polític, el seu escó en el Parlament de Catalunya i amb el creixement de l'entitat després de dos anys d'activitat, el president de Súmate va convocar el passat mes d'octubre aquesta assemblea perquè els socis de l'entitat opinessin i decidissin sobre la seva continuïtat com a president i la nova estructura perquè les territorials de l'entitat poguessin tenir més protagonisme davant el nou curs polític: "us plantejo de nou el meu lloc i us presento una nova estructura atès que l'anterior se'ns ha quedat petita, aquesta decisió no l'ha de prendre la junta, la prenem tots els que fem possible Suma't". Amb 61 vots a favor i 3 en contra, Reyes ha ratificat el seu càrrec i la nova estructura.

 
Arxivat a