Mostres de solidaritat cap el poble francès a tot el Baix Montseny

A la majoria de municipis s'han convocat o es convocaran minuts de silenci per expressar la seva repulsa a l'atemptat d'ahir al vespre a París

Redacció
14 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:37h
La bandera de l?Ajuntament de Campins a mig pal.
La bandera de l?Ajuntament de Campins a mig pal. | Aj. Campins

La bandera de l'Ajuntament de Campins a mig pal. Foto: Aj. Campins


L'Ajuntament de Campins que està celebrant la Fira del Gla aquest cap de setmana ha optat per deixar la senyera de l'Ajuntament a mig pal i escriu una carta, en català i francès, expressant el seu condol amb el poble francès i, en especial als seus agermanats de Saint Cuilhém du Désert, pels greus atemptats terroristes patits i s'ha convocat per demà al migdia un minut de silenci.


"Des de Campins volem fer arribar el nostre més sentit condol al poble francés. especialment als nostres agermanats de Saint Guilhém du Désert, pels greus atemptats terroristes soferts, ahir divendres al vespre, a París.
Cal construir la pau.
La nostra contribució a la pau potser se'ns presenta més modesta, peró no és menys important.
Sense la pau la felicitat muda de galàxia i s'allunya dels cors de les persones.
Siguem constructors de pau! A l'escola, al bar, a la cantonada, al ple municipal, a la teva associació, al Parlament... posem-hi Pau!
Convidem a tots els campinencs i persones de bona voluntat a fer un minut de silenci, demà diumenge dia 15 de novembre a les 12 del migdia davant de l'ajuntament, en record de les víctimes i en solidaritat amb les  seves famílies i la ciutat de París."


L'Ajuntament de Vallgorguina mostra la seva solidaritat amb el poble Francès en aquests moments tants durs i repulsa l'atemptat. A més, juntament amb l' Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, convoca la ciutadania a un minut de silenci davant del consistori el proper dilluns a les 19 hores.


L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor també han expressat a través de la seva pàgina web la solidaritat amb la ciutat de París i tot el poble francès.


Tot el suport i ànims a les víctimes dels atemptats de París i a tot el país, és el missatge que es pot llegir a la pàgina de facebook de l'Ajuntament d'Arbúcies.


Per la seva banda, a Llinars del Vallès s'ha convocat un minut de silenci a les 12 del migdia d'avui mateix. Mentre que els ajuntaments de Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i Sant Esteve de Palautordera també han convocat un minut de silenci per dilluns a les 7 de la tarda.


A Sant Celoni aquest vespre Rebrot Teatre representa Noies de Calendari han previst fer un minut de silenci abans de començar l'obra i dedicar la funció al poble francès.