Daniel Sánchez guanyador del Gran Premi de Llinars de Billar

El torneig ha reunit els millors jugadors estatals de billar

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 19:59h
Gran Prix de Llinars.
Gran Prix de Llinars. | Aj. Llinars del Vallès


Del 26 d’octubre a l’1 de novembre es va celebrar a les instal·lacions del Club Billar Llinars, la segona edició del Gran Prix de Llinars - Gran Premi d’Espanya de billar a tres bandes. Enguany hi participaven 99 jugadors, 11 més que l’edició de l’any passat. D’aquests, 47 són de la Federació Catalana de Billar i la resta de 9 federacions autonòmiques diferents.

El torneig ha reunit els millors jugadors estatals de billar entre els quals destaca Dani Sánchez (federació catalana), número 1 del rànquing estatal, diverses vegades campió del món i guanyador d’aquest Gran Premi. Javier Palazón (federació valenciana) que va obtenir el segon lloc; i Jaime Sánchez Faraco (federació andalusa) i David Martínez (federació valenciana) ambdós guardonats amb el tercer lloc. Altres figures destacades del billar que també hi van participar van ser Ricardo García, Xavier Yeste i Armando Moreno (federació catalana); i Alfonso, Rubén i Adrián Legazpi (federació madrilenya), entre d’altres.

Les instal·lacions del Club Billar es van omplir per acollir aquest Gran Premi, que també va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Billar i vicepresident de la Federació Espanyola, Josep Ramon Molina, així com del primer tinent d’alcalde de Llinars, Pere Grivé i del regidor d’esports, Iban Sangrador.