Breda impulsa el Dia del Circ

Tindrà lloc el 14 de novembre amb un munt d'espectacles

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:01h
El Dia del Circ se celebrarà el 14 de novembre.
El Dia del Circ se celebrarà el 14 de novembre.

El Dia del Circ se celebrarà el 14 de novembre.


Breda es convertirà dissabte vinent 14 de novembre en un gran circ amb la celebració del Dia del Circ organitzat pel col·lectiu Contaminando Sonrisas i l'Ajuntament de Breda. Durant tot el dia en el Cercle Bredenc si faran espectacles, tallers, art teràpia i també concert de rumba i DJ,  a més de creperies i pizzeries.

Un taller de circ exprés per experimentar diferents disciplines donarà el tret de sortida de la programació per seguir amb un taller d'art teràpia ompliran el matí. "petitsa esketxos de màgia", amb el grup Els 4 embusteros per endinsar-se en el meravellós món de la màgia. També la Cia. Contaminando Sonrisas presentarán Le Voyage, un espectacle clown contemporani al ritme dels sons.

El Dia del Circ també inclou el recital de Marieta d'Atana Bernabé, una nena fantàstica que recita poesia. La Cia Clowngus presenta un espectacle d'equilibris i malabars i la Cia. Oxitoxica explicarà històries i llegendes d'éssers fantàstics gronxant-se en els trapezzis i des de la Colla de Diable UO-7KOU arriba Carikou un grup molt jove de malabaristes que ensenyaran el que han après durant l'any. La programació t5ambé inclou espectacles de performance, cabaret, màgia i monòlegs, entre d'altres.

A més, hi haurà una caixa per deixar-hi sabates i roba d'hivern i medicaments per a les persones que estan en trànsit migratori.