El diputat Feliu Guillaumes candidat vallesà de CDC a les eleccions del 20-D

El vallgorguinenc Jordi Mas s'ha quedat a només onze vots de ser l'escollit

Redacció
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:15h
Assemblea de militants del Vallès Oriental en el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.
Assemblea de militants del Vallès Oriental en el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. | DBM

En primer pla Jordi Mas, candidat baixmontsenyenc. Foto: DBM


El fins ara diputat al Congrés dels Diputats, el molletà, Feliu Guillaumes, serà el candidat del Vallès Oriental de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), després que ahir al vespre va ser escollit en l'assemblea de militants celebrada en el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. Guillaumes, portaveu a la Comissió d'Interior i adscrit a les comissions de Defensa i Seguretat Vial i considerat candidat oficialista, es va imposar per només onze vots de diferència (68-57) a l'altre candidat, Jordi Mas, baixmontsenyenc de Vallgorguina i vicepresident comarcal de CDC.

En el decurs de l'acte, que es va guardar un minut de silenci pel tràgic accident de l'exalcalde Esteve Mas, també va comptar amb les intervencions de l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala; el president comarcal de CDC, Francesc Tella; el president de la Federació de les comarques de Barcelona, Ferran Falcó; i el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Turull.

El pròxim dia 20-D CDC concorrerà a les eleccions juntament amb Demòcrates de Catalunya -partit format pels sobiranistes escindits d'Unió- i Reagrupament, sota el nom de Democràcia i Llibertat.
 

Assemblea de militants del Vallès Oriental en el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. Foto: DBM