El ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor decreta dos dies de dol

L'alcaldessa Maria Lluïsa Berdala, molt emocionada, ha dit que Esteve Mas deixa un gran buit | L'exalcalde va morir ahir en un accident de trànsit a la C35

Redacció
05 de novembre del 2015
Actualitzat el 06 de novembre a les 14:52h
Ple Sant Antoni de Vilamajor.
Ple Sant Antoni de Vilamajor. | Jordi Purtí

Ple Sant Antoni de Vilamajor. Foto: Jordi Purtí


Expressar el sentit condol a la família d'Esteve Mas Roca, decretar dos dies de dol i posar a disposició del municipi un llibre de signatures perquè els veïns i veïnes puguin també fer palès el testimoni de comiat, són els tres punts que ha aprovat a primera hora d'aquesta tarda el ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, convocat de manera urgent i amb caràcter extraordinari a conseqüència de la mort ahir al migdia en accident de trànsit a la C35, al terme municipal de Santa Maria de Palautordera. Esteve Mas actualment era el jutge de pau titular i president del Casal d'Avis de Sant Antoni de Vilamajor. Entre els anys 1995 i 2002 havia estat alcalde.

El ple d'avui ha estat dominat per la tristor i l'emoció, cosa que ha fet difícil que l'alcaldessa Maria Lluïsa Berdala, pogués articular les paraules. Tot i així, ha explicat que Esteve mas és una d'aquelles persones que es trobaran a faltar perquè per al municipi era un símbol. Nascut a Santa Maria de Palautordera i veí de Sant Antoni de Vilamajor des de 1962 en la seva època a l'alcaldia va portar a terme diverses actuacions, entre les quals l'actual alcaldessa ha destacat la construcció d'un dipòsit d'aigua, l'oficina de correus, l'ampliació del cementiri i obres d'urbanització, entre d'altres. "Era una persona viva i un actiu pel poble", ha dit Maria lluïsa Berdala.

Els grups municipals de CiU, ERC, PUSA i ICANVI han expressat el seu condol i, a proposta del PUSA, s'ha acordat estudiar col·locar una fotografia en homenatge d'Esteve Mas i de la resta d'alcaldes que ha tingut Sant Antoni de Vilamajor, a la sala de plens. D'altra banda, el dia 6 de novembre s'obrirà el casal d'avis de les 10 a la 1 del matí i de les 3 a les 8 de la tarda per oferir un punt de trobada i acollida on poder compartir moments.

Funeral

La família Mas-Roca ha comunicat que a partir de les set de la tarda d'aquest divendres 6 de novembre  i demà dissabte de les nou del matí fins les onze estaran al Tanatori de Granollers i que l’enterrament serà demà dissabte a les 12 del migdia a l’Església de Sant Antoni de Vilamajor.
 

Els regidors de l'Ajuntamentde Sant Antoni de Vilamajor signen el llibre de condol. Foto: Jordi Purtí