Breda es prepara per rebre la 2a Marató de donació de sang

L’etiqueta #MSangBreda difondrà l’esdeveniment a les xarxes socials

Redacció
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:57h
Breda es prepara per una nova marató de donants de sang.
Breda es prepara per una nova marató de donants de sang. | Jordi Purtí

Breda es prepara per una nova marató de donants de sang. Foto: Jordi Purtí


El pròxim dissabte 31 d’octubre, de 10 a 14h i de 16 a 21h, el Cercle Bredenc acull la Marató de Donació de Sang de Breda. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Breda i l’Associació de Donants de Sang de Girona.

Amb l’eslògan "Donar sang et fa gran, comparteix la teva sang!" el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En la primera edició  de la Marató es va aconseguir una participació de 197 donants. La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies.

A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #MSangBreda es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat de la Selva present a Twitter i Facebook. La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.