Manel Bueno un dels signants que dóna suport a la direcció de Súmate

Els coordinadors territorials demanen seguir treballant en el context del nou escenari polític per ampliar la massa social

Redacció
21 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:00h
Un acte de Súmate al barri de Sant Ponç de Sant Celoni.
Un acte de Súmate al barri de Sant Ponç de Sant Celoni. | Jordi Purtí

Un acte de Súmate al barri de Sant Ponç de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


El celoní Manel Bueno, coordinador territorial de l'associació Súmate, és un dels signants del manifest que han fet públic les coordinacions territorials d'aquesta plataforma i, en el qual expressen el seu total suport tant a la direcció de l'entitat que encapçala Eduardo Reyes com a la pròpia entitat. El manifest s'ha fet per sortir del pas d'algunes informacions que posen en dubte la unitat i la direcció de Súmate. "El nou context polític polític no serà excusa per intentar dividir una entitat de caràcter plural que sempre ha respectat totes les postures manifestades al carrer i en les assemblees locals", diuen.

En aquest sentit, les territorials es mostren sorpreses per l'atenció mediàtica que han suscitat les seves reunions ja que no és cap secret que la disparitat d'idees és sempre una suma per a aquest projecte que, com el seu propi nom indica, vol fer créixer l'associació a través de la disparitat d'idees. Tanmateix remarquen que Súmate és una entitat on el debat hi és present més viu que mai en un context polític apassionant i il·lusionant.

Després d'haver aconseguit la victòria de l'independentisme el passat 27 de setembre, les territorials consideren que no s'ha de fer cas a informacions que tenen per objectiu fraccionar a un equip de treball que ha esmerçat esforços per arribar els beneficis d'un país nou a tots els castellanoparlants. "És el moment de seguir treballant per ampliar la nostra massa social i afrontar amb més il·lusió la nova etapa que concretarà el seu camí en la propera assemblea general del mes de novembre", conclou el manifest.
Arxivat a