Josep Julien actuarà aquest dissabte al teatreFest d’Arbúcies

El bon lladre és la segona obra del cicle de teatre organitzat per h6 Teatre i l’Ajuntament

Redacció
21 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:15h
Julien al Teatrefest d'Arbúcies.
Julien al Teatrefest d'Arbúcies. | Aj. Arbúcies

Aquest dissabte 24 d’octubre tindrà lloc la segona funció del cicle de teatre d’Arbúcies, teatreFest. Una representació que estarà protagonitzada pel reconegut actor de teatre i televisió (La Riera, El cor de la ciutat...), Josep Julien, que portarà a la vila el seu últim espectacle, El bon lladre.

 
Es tracta d’un monòleg en què el protagonista, a través d'una història aparentment senzilla, intenta esquivar el destí. Aquesta lluita i la Irlanda més solitària i trista en són els principals protagonistes. L'espectador riurà i s'emocionarà amb les desventures del personatge i serà colpejat per la càrrega de profunditat que, d'amagat, traslladarà aquesta peça. Les entrades per l’espectacle ja estan a la venda a La Gabella a un preu de 8 euros, però també es podran adquirir el mateix dia a taquilla a un preu de 10 euros.

 
El bon lladre és la segona obra que es podrà veure aquest mes d’octubre, però el cicle teatral seguirà el diumenge 15 de novembre a les 12 del migdia amb la companyia de teatre La Minúscula que oferirà l’animació infantil Enconteris al teatre de l’Institut Montsoriu i l’entrada serà gratuïta. I, finalment, el dissabte 28 de novembre a les 10 del vespre al teatre El Centre es representarà l’últim espectacle del teatreFest que porta per títol Figueretes de vidre a càrrec de la companyia Tequatre.
 
Arxivat a