«Olles i cassoles» de Breda exposades al MEMGA d'Arbúcies

Aquest cap de setmana l'han visitada més de 1.500 persones

Redacció
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:08h
Els alcaldes d'Arbúcies i Breda van inaugurar l'exposició.
Els alcaldes d'Arbúcies i Breda van inaugurar l'exposició. | Ajuntament de Breda

Els alcaldes d'Arbúcies i Breda van inaugurar l'exposició. Foto: Ajuntament de Breda


"Olles i cassoles. La terrissa tradicional de Breda", és una exposició recentment inaugurada que es pot visitar a les instal·lacions del Museu Etnològic del Montseny La Gabella, d'Arbúcies i que també és qui la produïda i comissariada per l'historiador bredenc, Jordi Goñi. L'exposició va obrir les portes el passat 10 d'octubre amb un acte inaugural que va comptar amb la presència dels alcaldes d'Arbúcies, pere Garriga, i de Breda, Dídac Manresa. També hi va ser Josep Samon, mestre terrisser bredenc.

Aquest darrer cap de setmana que arbúcies ha bullit de gent en motiu de la celebració de la Fira de Tardor i del Bolet, l'exposició ha rebut la visita de més de 1.500 persones que han pogut visualitzar les senyes d'identitat d'aquest ofici, amb més de 600 anys de tradició, les tècniques de treball i les peces elaborades d'un dels principals centres terrissaires de Catalunya.

Inauguració de l'exposició "Olles i cassoles. La terrissa tradicional de #Breda" al MEMGA d' @arbuciespic.twitter.com/bgUjnFZhiT
Arxivat a