Es despullen per una bona causa

Dones del Rebrot Teatre posen nues en un calendari benèfic per la lluita contra el càncer

Redacció
18 d'octubre del 2015
Actualitzat el 04 de novembre a les 16:54h
Les noies de calendari
Les noies de calendari | Rebrot Teatre

Les noies de calendari Foto: Masdeu fotògrafs


Rebrot Teatre Sant Celoni va iniciar ahir, a la plaça de la Vila, la venda de calendaris benèfics en motiu de la celebració del Dia Internacional del Càncer de Mama. Un calendari que no va passar desapercebut on les actrius posen quasi nues amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Una jornada organitzada per la junta local de Catalunya Contra el Càncer amb actuacions dels Gegants de Sant Celoni, Gegantons de les escoles, Bastoners del Casal Quico Sabaté, Country de l'Esplai de Gent Gran i Timbalers de la Colla de Diables, tot il·luminant la façana de l’ajuntament de color rosa.
 
Un inici exitós de venda. El públic ha valorat l’atreviment i valentia de les onze celonines que s’han atrevit a treure’s la roba i a posar nues. Col·locant-se estratègicament darrere d'hortalisses, pastissos, utensilis de cuina, partitures de piano... Una idea (aparentment tradicional) que ha consistit en publicar un calendari amb les fotos de totes elles, una per a cada mes. Tot per una bona causa.

El preu del calendari és de 10 euros i s'ha portat a terme a l'Estudi fotogràfic - Masdeu fotògrafs de Sant Celoni. Els punts de venda són a la Ferreteria Gurri, Can Bilbeny, Llanes Montse Bilbeny, El Llamí, Masdeu Fotògrafs, L’Estanc Baix Montseny (Av. de la Pau), Llibreria papereria 6x3, Perruqueria Francesc, Llibreria Alguer7, El Trèvol, R.A. Decor, Finques Sant Celoni, ISICeloni Institut de Salut Integral.

Noies de calendari al teatre

Rebrot Teatre presentarà la versió teatral de Noies de Calendari, una demostració fefaent de com, d’un drama personal, se’n pot extreure un registre de comèdia, un espectacle que et fa sentir millor amb la vida de com et senties abans d’entrar al teatre. Només dos dies de funció al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni, dissabte 14 de novembre a les 8 del vespre i diumenge 15 de novembre a les 6 de la tarda.

Una obra de Tim Firth amb l’adaptació de Marc Rosich, dirigida per Maria Marsol i direcció tènica per Jordi Clopés. Interpretada per Marta Albert, Pilar Martí, Martina Muntasell, Enriqueta Nicolau, Helena Novell, Marta Perdigó, Glòria Trunas, Teresa Deulofeu, Carme Rodríguez, Sara Torras, Albert Tallet, Xavier Vulart, Joaquim Motger i Sergi Àngel.

 
Arxivat a