Conèixer Sant Celoni amb la col·laboració de Pau Gasol

El Centre de Recursos Pedagògics ha demanat al jugador de bàsquet de la NBA la seva participació en una eina didàctica que porten a terme les escoles de primària del poble

Redacció
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:01h
Manel de la Fuente i Miriam Pellicer amb Pau Gasol.
Manel de la Fuente i Miriam Pellicer amb Pau Gasol. | CRP

Manel de la Fuente i Miriam Pellicer amb Pau Gasol. Foto: CRP


L’equip de professionals del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) Vallès Oriental III amb seu a Sant Celoni, han proposat al jugador de la NBA Pau Gasol la seva col·laboració, com element motivador, en la proposta didàctica “Vols conèixer Sant Celoni? Que des de fa dos anys porten a terme alumnes de les escoles de primària del poble.
 

El quadre central del retaule "Sant Jordi" del pintor celoní Bernat Martorell (1390-1452), és el punt de partida del treball en el que els alumnes aprofundeixen coneixements sobre Sant Celoni.
 

Aquest retaule, que es troba al museu de Chicago (ciutat dels Chicago Bulls) va ser fotografiat per Pau Gasol per la festa de Sant Jordi i difós a través del seu Pinterest. A partir d'aquest moment l’equip del CRP, format per Manel de la Fuente i Míriam Pellicer, van decidir iniciar les gestions per modificar una petita part del projecte i poder integrar-hi la col·laboració de Pau Gasol.

Pau Gasol al museu de Chicago davant del retaula Foto: CRP
 
Arxivat a