Prop d'un miler de participants a la 38a Marxa pel Montseny

La segona edició de la Maasaida de 46 Qm i 2.100 metres de desnivell positiu, ha tingut 81 inscrits

Redacció
18 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:25h
38a Marxa pel Montseny.
38a Marxa pel Montseny. | Jordi Purtí

Participants a la 38 Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí


Aquest diumenge prop d'un miler de participants han pres part a la 38a edició de la Marxa pel Montseny, organitzada pel Centre Excursionista Sant Celoni, una caminada popular de caire no competitiu, de gran arrelament i participació. Els participants tenien tres opcions a escollir. Per una banda el recorregut de la marxa de 22 quilòmetres que, des del pavelló poliesportiu – camp de futbol de Sant Celoni, s’enfila trepitjant camins i pistes de terra, per la falda del Montseny cap a Campins i fins a les masies de Can Pareres vell, Can Pareres nou i Can Perapoch, dins del Parc Natural del Montseny i des d’on es pot contemplar principalment la vall de la Tordera i les serres del Montnegre i del Corredor.
 

D'altra banda els marxaires han pogut optar per la “Marxeta” de només 14 quilòmetres i 300 metres amb menys desnivell. El punt més alt és situat a Campins.

 

38a Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí

 

38a Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí


I els més preparats i atrevits han decidit per la Maasaiada de 46 km i 2.100 metres de desnivell positiu, que enguany ha celebrat la seva segona edició. És l’opció més dura, no cal dir-ho, però 81 persones s'hi han inscrit. Xavier Gil del CE Tordera ha estat el primer en completar el recorregut amb un temps de 05h46', seguit de Roberto Garcia del Running Time de Malgrat de Mar amb 05h50' i Carlos Galobardes del CE Tordera amb 05h54'. La primera dona ha travessat la línia d'arribada ha estat Anna Jové del Firehawk de Sant Sadurní d'Anoia, amb un temps de 06h52'. El primer celoní ha estat el Maasai Roger Dou que ha arribat en cinquena posició.

 

38a Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí

 

38a Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí


El preu de la incripció era de 10 euros i  1euro de cada participant anirà destinat al Banc dels Aliments i als damnificats del Nepal.
 

38a Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí

Arxivat a