Junts pel Sí de Sant Celoni valora la campanya i els resultats electorals

Més d'un centenar de voluntaris i voluntàries s'han reunit a Mosqueroles i valoren que avui gairebé el 62% dels celonins voten opcions independentistes

Redacció
18 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:20h
Voluntaris i voluntàries de Junts pel Sí a Mosqueroles aquest dissabte.
Voluntaris i voluntàries de Junts pel Sí a Mosqueroles aquest dissabte. | DBM

Voluntaris i voluntàries de Junts pel Sí a Mosqueroles aquest dissabte. Foto: DBM


Més d'un centenar de voluntaris i voluntàries de Junts pel Sí de Sant Celoni es van trobar ahir dissabte 17 d'octubre a la sala Mariona de Mosqueroles per fer un dinar de valoració de la campanya i el resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 27-S. En aquest sentit, es va fer èmfasi que Junts pel Sí va guanyar d'una manera força clara a Sant Celoni amb el 52,46 per cent dels vots que, juntament amb el 9,29 per cent obtingut per la CUP, fa que a la capital del Baix Montseny hi hagi avui un 61,75 per cent de veïns i veïnes que aposten clarament per opciones independentistes.

De tota manera, en la jornada festiva d'ahir, també va quedar clar que s'ha de seguir treballant i convencent molta gent, destacant de manera important el 10,43 per cent dels vots que va obtenir Ciutadans. En qualsevol cas, "Tot és possible i junts ho aconseguirem", va ser el missatge que es va repetir, tal com ja s'havia dit en el decurs de la campanya electoral. Una foto de família i crits d'independència van tancar aquesta trobada de voluntaris i voluntàries de Junts pel Sí de Sant Celoni.

 
Arxivat a