Diumenge se celebrarà la 38a edició de la Marxa pel Montseny

Aquest any solidària amb el Banc d’Aliments i els damnificats del Nepal

Redacció
14 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:23h
Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny.
Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny. | Jordi Purtí

Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny. Foto: Jordi Purtí


Diumenge vinent, 18 d’octubre el Centre Excursionista Sant Celoni organitza la trenta-vuitena edició de la “Marxa pel Montseny”, caminada popular de caire no competitiu, de gran arrelament i participació i que es pot fer caminant o corrent. El recorregut de la marxa és de 22 quilòmetres que, des del pavelló poliesportiu – camp de futbol de Sant Celoni s’enfila trepitjant camins i pistes de terra, per la falda del Montseny cap a Campins i fins a les masies de Can Pareres vell, Can Pareres nou i Can Perapoch, dins del Parc Natural del Montseny i des d’on es pot contemplar principalment la vall de la Tordera i les serres del Montnegre i del Corredor. Pel camí hi ha tres avituallaments i un bon esmorzar a l’arribada.
 

Els que ho desitgin poden optar per la “Marxeta” de només 14 quilòmetres amb menys desnivell i dos avituallaments. L’organització ofereix també un obsequi recordatori de la Marxa a tots els participants. I els més preparats i atrevits poden optar per la Maasaiada de 46 km, és l’opció més dura pels que hi vulguin participar.
 

A l’arribada hi haurà esmorzar-botifarrada per a tots els participants, xocolatada, inflables per als més joves, música en viu en un ambient festiu per a tothom. Cal dir que 1euro de cada participant anirà destinat al Banc dels Aliments i als damnificats del Nepal.
 

La sortida és a 2/4 de 8 del matí per la maasaiada i a les 8 per a la Marxa i Marxeta- una mica més tard que els anys anteriors. Les inscripcions per a la Marxa al preu de 12 euros a partir de 2/4 de 7. Les inscripcions es poden fer prèviament amb descompte al preu de 10 euros, a la web www.marxapelmontseny.com abans del 16 d’octubre i també a Esports 117, c/ Major 117 Sant Celoni de l’1 al 17 del mateix més, també el mateix dia 17 de 6 a 19 de la tarda a la plaça de la Vila.

Arxivat a