S'obre la Carretera Vella de Sant Celoni després de set mesos d'obres

La urbanització del tram comprès entre els carrers Anselm Clavé i Roger de Flor han servit per completar la reurbanització iniciada l’any 2002

per Redacció , 14 d'octubre de 2015 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vista d'un tram de la Carrtera Vella de Sant Celoni. Foto: Copisteris Sant Celoni


El trànsit ja torna a circular de punta a punta de la Carretera Vella de Sant Celoni, set mesos després de l’inici de les obres, un mes més del previst. La urbanització del tram comprès entre els carrers Anselm Clavé i Roger de Flor han servit per completar la reurbanització iniciada l’any 2002. L’actuació que s’ha portat a terme a utilitzat el tractament de nous paviments a les voreres i a la calçada, la substitució de la xarxa de sanejament, el semi soterrament de part de les instal·lacions d’electricitat i telefonia i l’adequació de la xarxa existent de subministrament d’aigua potable. Les obres es van començar el 16 de febrer de 2015 amb Joan Castaño a l’alcaldia i s’han donat per acabades el 9 d’octubre sent alcalde Francesc Deulofeu.


En el seu dia, Joan Castaño va insistir en què "les obres intentaran afectar el menys possible a la ciutadania i quan convingui, se senyalitzaran itineraris alternatius per als vianants i vehicles". El cert, però, és que no tothom ha estat content amb les obres, sobretot qui té algun negoci en aquesta zona afectada "volem celebrar amb vosaltres que desprès de 7 mesos d’obres que ens han deixat pràcticament incomunicats, es reprèn el trànsit!", diu un empresari en un correu que ha enviat al seus clients i proveïdors. Tot i així assegura que ara “toca tornar a començar”.

 

Participació