El tren de l'aeroport atropella un porc senglar a Vilalba Sasserra

El tren ha arribat a Sant Celoni, final de trajecte, amb trenta-dos minuts de retard

Redacció
13 d'octubre del 2015
Actualitzat el 14 d'octubre a les 16:47h
El tren procedent de l'aeroport aturat a Santa Maria de Palautordera.
El tren procedent de l'aeroport aturat a Santa Maria de Palautordera. | DBM

El tren procedent de l'aeroport aturat a Santa Maria de Palautordera. Foto: DBM


El tren de rodalies que fa el trajecte entre l'Aeroport del Prat i Sant Celoni i que té la seva arribada a les 10 de la nit aquest dimarts 13 d'octubre ho ha fet en trenta-dos minuts de retard. Segons que han explicat a BaixMontseny.info alguns passatgers el motiu ha estat l'atropellament d'un porc senmglar a l'alçada de Vilalba Sasserra, poc abans d'arribar a Santa Maria de Palautordera, cosa que ha fet que el tren estigués aturat prop de vint minuts. Aquests passatgers expliquen que han sentit un fort sotrac i el tren ha quedat parat de cop.

Quan ha reprès la marxa, ho ha fet molt lentament a 30 quilòmetres per hora fins arribar a l'estació de Santa Maria de Palautordera i després fins a sant Celoni on ha acabat el seu trajecte a dos quarts i dos minuts d'onze de la nit. Els passatgers han destacat l'amabilitat del maquinista que, en tot moment els ha tingut informats. Es desconeixen si el tren ha patit desperfectes a conseqüència de la trompada amb el porc senglar.

Aquesta és la segona vegada en poques setmanes que s'atropella un porc senglar al Baix Montseny. El passat 30 d'agost alguns veïns de Sant Celoni es van queixar de la pudor que desprenia un porc senglar putrefacte al mig de les vies del tren.