El junior Lluc Calls cuina a la Fira de l'Olla de Breda

El municipi es promociona a través de la terrissa i la ceràmica, un dels puntals de la seva indústria

Redacció
11 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:38h
Segona jornada de la Fira de l'Olla de Breda.
Segona jornada de la Fira de l'Olla de Breda. | Aj Breda

Segona jornada de la Fira de l'Olla de Breda. Foto: Aj Breda


Un taller de fang ha obert aquest matí el segon dia de la quarta edició de la Fira de l'Olla que es clausurarà avui aquest vespre i que té l'objectiu de dinamitzar el municipi amb la terrissa i la ceràmica com a fil conductors d'una activitat puntal pels bredencs. En el decurs d'aquesta jornada també es podrà veure a Lluc Calls, concursant de Masterchef Junior que cuinarà un plat de bacallà i també un concurs d'arrossos.

Qui passegi per la fira de l'Olla avui també tindrà l'oportunitat de fer un tomb al centre Els Forns on des d'ahir i fins el 15 de novembre hi ha l'exposició Tresors ceràmics del castell de Montsoriu amb, entre d'altres, plats de ceràmica del segle XV.

La curiositat d'ahir va ser la visita de La Grossa, tal com podem veure en aquest tuit.