Blaumut enceta l'espai Barrakes de l'Aplec del Remei de Palautordera

La Festa Major que comença aquest divendres s'allargarà fins els 18 d'octubre i té la palauenca Cristina Gutiérrez de pregonera

Redacció
09 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:06h
Blaumut actua abui a l'espai Barrakes de Palau.
Blaumut actua abui a l'espai Barrakes de Palau. | Blaumut

Des d'avui divendres 9 d'octubre i fins el proper dia 18 d'octubre a Santa Maria de Palautordera se celebrarà la Festa Major Aplec del remei 2015, que tindrà la palauenca Crisatina Gutiérrez Lestón de pregonera. Es tracta de la codirectora de la Granja Escola del municipi que, amb trenta anys de funcionament, ha esdevingut una institució referent en l'àmbit de l'educació i l'ensenyament emocional. També ha estat reconeguda a nivell empresarial i el passat mesa de juliol va rebre el Premi Valors d'Empresa Catalunya 2015, atorgat per la PIMEC.

Aquest serà el tret de sortida de l'Aplec del Remei que tindrà també bona part dels espectacles de música concentrats a l’ambient Barrakes. Així, hi haurà l’actuació de Blaumut aquest divendres a partir de les 11 de la nit, una de les formacions més consolidades de la nova fornada de grups de pop catalans i que aquesta primavera va publicar el seu segon disc. Aquest mateix divendres també actuarà el grup de pop-rock Cybee, amb pinzellades de rock alternatiu i fins i tot folk.

Demà dissabte qui saltarà a l’escenari serà Hotel Cochambre, un referent de les festes populars i diumenge l’Hora de Joglar, que porta un estil musical sense complexes a l’hora de barrejar estils.