Alerten els veïns de Palau de no donar cap factura pel canvi de comptador elèctric

Som Energia Baix Montseny diu que s'han detectat persones "acreditades" d'Endesa que el que pretenen és un canvi de comercialitzadora

Redacció
08 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 22:09h
Som Energia Baix Montseny.
Som Energia Baix Montseny. | Jordi Purtí

Som Energia Baix Montseny. Foto: Jordi Purtí


Som Energia Baix Montseny alerta que persones amb "acreditacions" de la companyia Endesa estan passant pels domicilis de Santa Maria de Palautordera i estant demanant factures de la llum amb l'argument de canviar el comptador de rodeta pels nous comptadors digitals que des de fa pocs dies s'utilitzen pel nou sistema tarifari del consum elèctric.

L'alerta de Som Energia és motivada perquè diuen que "és fals, són comercials que el que volen són les dades de la factura per poder fer un canvi de comercialitzadora de manera fraudulenta". La cooperativa d'energia verda recalca que es tracta d'una estratègia molt típica de les grans elèctriques.

Tanmateix s'afegeix que quan es faci el canvi del comptador de rodeta pels actuals digitals "no caldrà ensenyar cap factura perquè la distribuïdora, que és la propietària del comptador, ja té totes les dades que li calen". Per això Som Energia insisteix que la factura no s'ha de donar mai a no ser que "voluntàriament" es vulgui canviar de comercialitzadora. Som Energia conclou expressant el rebuig rotund a aquest tipus d'actituds fraudulentes.