El millor croissant artesà de mantega de l'Estat és de la pastisseria Vallflorida

El pastisser Lluís Costa Gil, de Sant esteve de palautordera, guanya el premi entre quaranta-quatre aspirants

Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:58h
Lluís Costa
Lluís Costa | Jordi Purtí

Lluís Costa Foto: Jordi Purtí


La pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera ha guanyat el Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya. Lluís Costa Gil (1987), segona generació de pastissers i exalumne de l'Escola de Pastisseria de Barcelona, s'ha imposat entre els 44 participants de tot Espanya que han presentat els seus croissants artesans a concurs.

La pastisseria Vallflorida és un negoci familiar dedicat a la pastisseria i la xocolata, que va obrir el seu primer establiment a Sant Esteve de Palautordera el 1983 i el 1988 un segon local a Santa Maria de Palautordera.

Lluís Costa, l'any 2012 ja va ser guardonat amb el Premi Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya.