Convocades concentracions als ajuntaments i al TSJC per les imputacions del 9-N

L’ANC, Òmnium, l’AMI i l'ACM fan una crida a mobilitzar-se el 13 d'octubre davant dels ajuntaments (19.30) així com el 13 i el 15 al tribunal on declararan Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau | També fan una crida als electes del Parlament a mobilitzar-se #columnanotigran .noticia h1 { font-size: 45px; line-height: 45px;

Redacció
05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:06h
Les entitats sobiranistes han convocat concentracions als ajuntaments i al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la imputació d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per l'organització de la consulta del 9-N. Concretament, l’ANC, Òmnium Cultural, l’AMI i l'ACM, han fet una crida a mobilitzar-se als municipis del país el proper 13 d'octubre a les 19.30 h. En un comunicat conjunt també animen a acompanyar Mas, Rigau i Ortega que hauran d'anar a declarar els dies 13 i 15 d'octubre i a enviar una carta de protesta a les instàncies judicials.

A més, han anunciat una altra concentració dels càrrecs electes al Parlament davant del TSJC el proper 15 d'octubre. Les entitats justifiquen les accions perquè, diuen, "els atacs per respondre al mandat democràtic de la ciutadania i posar les urnes són també un atac a la pròpia democràcia".

Les entitats també han avançat que impulsaran accions a través de les xarxes socials, que detallaran en els propers dies.