Tardor gastronòmica a Sant Celoni amb la participació de 30 establiments

Per cinquè any consecutiu l'Ajuntament conjuntament amb Sant Celoni Cuina i els restaurants i bars del municipi l'organitzen per donar a conèixer la qualitat de la gastronomia de la zona

Redacció
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:14h
Com sempre, la cloenda de la Tardor gastronòmica es farà a la plaça de la Vila.
Com sempre, la cloenda de la Tardor gastronòmica es farà a la plaça de la Vila. | DBM

Com sempre, la cloenda de la Tardor gastronòmica es farà a la plaça de la Vila. Foto: DBM


Per cinquè any consecutiu l'Ajuntament conjuntament amb Sant Celoni Cuina i els restaurants i bars del municipi organitzen la Tardor gastronòmica per donar a conèixer la qualitat de la gastronomia de la zona. Fins al 12 d'octubre, més de 30 establiments del municipi ofereixen tapes dolces i salades i menús amb productes de tardor.

Concretament tretze restaurants ofereixen menús elaborats amb productes de tardor a 20 euros i divuit bars i restaurants ofereixen tapa i beguda per 2,50 euros. Com altres anys qui vulgui pot participar al Corretapes o concurs de tapes valorant la millor tapa i i optar a un sopar per a dues persones.

Nou dels tretze restaurants que ofereixen menús, també participen a la I Setmana Bosc i Societat  que s'organitza a Sant Celoni i la Batllòria del 26 de setembre al 4 d'octubre. En aquests casos, els seus menús estan dedicats al bosc i als productes que se n'obtenen. I el 17 d’octubre, per tancar la tardor d’enguany, mostra de tapes i platets de tardor a la plaça de la Vila.
 
Arxivat a