El patinatge artístic de Sant Celoni dotzè al mundial de Cali

Les patinadores celonines es van veure perjudicades en ser les primeres en saltar a la pista en la modalitat de grups xou petits

Redacció
28 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:15h
L'entrenador i patinadores del Club Patinatge Sant Celoni que disputaran el Campionat del Món.
L'entrenador i patinadores del Club Patinatge Sant Celoni que disputaran el Campionat del Món. | CPA

L'entrenador i patinadores del Club Patinatge Sant Celoni que disputaran el Campionat del Món. Foto: CPA

El Club Patinatge Artístic Sant Celoni que aquest dissabte ha disputat el Campionat del Món de Cali 2015, a Colòmbia, s'ha classificat en dotzena posició de la modalitat de grups petits xou, molt lluny de les aspiracions que s'havien marcat en un començament. La presidenta del club, Carme Masferrer, ha explicat que no és un bon resultat i que les patinadores celonines es van veure perjudicades pel fet de ser les primeres en sortir a patinar a la pista "cosa que va fer que els jutges ens valoressin molt malament".

Segons Masferrer l'actuació del CPA Sant Celoni, que es va presentar amb la coreografia "Veu d'arbre" va ser perfecte i, per això, no entén la baixa puntuació. El podi va ser per les italianes de Divisió i Romar Roller Team, primeres i segones respectivament, i les brasileres CRSG.

La temporada de l'equip celoní està resultant, fins ara, espectacular: en aquest 2015 s'han proclamat campions de Barcelona (el gener, a Vic), subcampions de Catalunya (el febrer, a Reus) i subcampions d'Espanya (el març, a Saragossa). Finalment, van decidir participar en el Campionat del Món de Cali, en lloc d'anar a l'Europeu de Bremenhaven (Alemanya), a l'abril.

El Club Patinatge Sant Celoni disputa el campionat del món a Colòmbia

Arxivat a