Les cues als col·legis electorals de Sant Celoni no paren

Des de primera hora del matí s'ha detectat un inusual nombre d'electors que volen exercir el seu dret de vot

per Redacció , 27 de setembre de 2015 a les 10:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Electors de Sant Celoni fent cua per votar en un dels deu col·legis electorals del municipi. Foto: Jordi Purtí


Les cues als col·legis electorals de Sant Celoni és la tònica general que es nota des de primera hora del matí. Quan és a punt de complir-se la segona hora des que els col·legis electorals han obert el percentatge d'electors és força més elevat que no pas en altres convocatòries electorals, segons que informen apoderats i interventors habituals, per això es pensa que del cens de 12.579 persones que a Sant Celoni i La Batllòria poden votar un percentatge elevat exercirà el seu dret.


A Sant Celoni assenyalar que Míriam Terual, regidora del PSC li ha tocat formar part d'una de les dues meses del col·legi electoral de les Illes Belles i que ja en el seu dia va decidir que el sou que li paguin per aquest servei el cedirà a Creu Roja. A la capital del Baix Montseny l'alcalde Francesc Deulofeu ja ha votat i a Les Illes Belles hem pogut veure com una parella d'immigrants també han votat.
 

Una parella d'immigrants votant a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí
 

 

Participació