El celoní Lluís Ibern guardonat amb la el premi Bosquerol de l'any

S'ha lliurat aquesta tarda en el marc de la I Setmana Bosc i Societat que ha començat avui

26 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 d'octubre del 2023 a la 13:17h
Lluís Ibern rep el premi Bosquerol de l'any.
Lluís Ibern rep el premi Bosquerol de l'any. | Jordi Purtí

Lluís Ibern rep el premi Bosquerol de l'any. Foto: Jordi Purtí


El veí de Sant Celoni, Lluís Ibern, a punt de fer els noranta-un anys, és qui ha estat guardonat amb la primera edició Bosquerol de l’any, en reconeixement a una trajectòria professional dedicada al món del bosc des de l’activitat professional, científica o social. El premi consisteix en una pinya i un diploma.

El lliurament del premi Bosquerol de l’any ha estat la primera gran activitat de la Setmana Bosc i societat que ha començat aquest matí. En aquest sentit, el naturalista i geògraf, Martí Boada, ha dit que es tracta de fer un homenatge a la gent gran perquè han estat els grans mestres del que coneixem avui del bosc.

Per Lluís Ibern, ha estat una sorpresa que li hagin concedit aquest premi i ha explicat que la seva visa, sempre han estat els boscos, els camps i les vinyes i el temps li passa volant.
La I Setmana Bosc i Societat ha continuat amb un concert d’obertura Sona Bosc i per demà diumenge hi destaca un passeig pel bosc per fotografiar bolets i la inauguració de l’exposició Pinyes del Món, a més del tret de sortida a les propostes gastronòmiques.

La I Setmana Bosc i Societat és organitzada pel Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i l’Ajuntament de Sant Celoni, amb la col·laboració de diverses entitats de la zona.
 

Lluís Ibern amb Martí Boada. Foto: Jordi Purtí




 
Arxivat a