Empresonat el líder d’un grup de joves que robava a menors en festes majors

El grup va cometre sis robatoris durant les festes majors de la Roca del Vallès i Llinars del Vallès

Redacció
26 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:03h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir el 21 de setembre un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Granollers, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació. Els Mossos van tenir coneixement que els dies 10 i 11 de setembre, durant les festes majors de la Roca del Vallès i Llinars del Vallès, s’havien produït sis robatoris amb violència i intimidació a la via pública. Tots els il·lícits van succeir en una franja horària breu, entre les dues i les tres de la matinada i amb un modus operandi similar.
 
Els investigadors van constatar que els autors dels fets serien un grup de joves que intimidaven a menors a la via pública per prendre’ls els telèfons mòbils, la cartera i els diners. Quan les víctimes s’hi negaven, els agressors simulaven una baralla durant la qual els sostreien els objectes personals. En alguns dels robatoris, les víctimes havien estat amenaçades amb més agressions i amb una arma blanca per tal que no denunciessin els fets a la policia.
 
Els Mossos van detenir l’home que presumptament liderava el grup a Granollers. El detingut, el qual acumula disset antecedents per fets similars, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Granollers que va decretar el seu ingrés a presó provisional.
 
La Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers continua treballant per tal d’identificar i localitzar la resta d’integrants del grup, així com la possible implicació d’aquest en fets similars a la festa major de Granollers i d’altres de la zona.