Arbúcies promociona el turisme del poble a través d'Instagram

A través de les imatges que es penjaran al perfil d’Instagram, els visitants podran veure els diferents indrets més interessants i especials de la vila

Redacció
20 de setembre del 2015
Actualitzat a les 8:35h
Instagram Arbúcies.
Instagram Arbúcies. | Aj. Arbúcies
L’Ajuntament d’Arbúcies ha posat en funcionament la xarxa social Instagram per impulsar i millorar la promoció turística de la vila a través de la mostra de fotografies de l’entorn urbà i natural i la difusió de les diferents fires i festes que se celebren al llarg de l’any. El nom d’usuari escollit és @arbucies.montseny per la vinculació del municipi amb el Parc Natural del Montseny i per ser un dels atractius naturals més importants de la vila.

L’objectiu de l’adhesió a aquesta xarxa social, que es basa en la publicació de fotografies, és la d’utilitzar aquest mitjà com a eina per donar a conèixer els atractius turístics del municipi. A través de les imatges que es penjaran al perfil d’Instagram, els visitants podran veure els diferents indrets més interessants i especials de la vila i que no es poden perdre si venen a Arbúcies.

Alguns d’aquests llocs d’interès poden ser les fonts de bomba, els carrers del nucli urbà, les ermites, com també els diferents recorreguts a peu que ofereix l’entorn d’Arbúcies, que no són pocs. Majoritàriament, les fotografies seran pròpies, però també es preveuen campanyes per incentivar a participar els arbuciencs perquè facilitin imatges del poble que hagin pogut fer i que tinguin interès artístic i turístic. La posada en marxa de l’Instagram se suma a les altres dues xarxes socials que ja utilitza el Consistori com el Facebook i el Twitter.
Arxivat a