Carles Viver diu a Palau que Catalunya està preparada per a la independència

Ha fet campanya per la candidatura Junts pel Sí, acompanyat per Jordi Cuminal i Jordi Solé

Redacció
19 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:04h
Carles Viver Pi-Sunyer en un acte electoral a Santa Maria de Palautordera.
Carles Viver Pi-Sunyer en un acte electoral a Santa Maria de Palautordera. | DBM

Carles Viver Pi-Sunyer en un acte electoral a Santa Maria de Palautordera. Foto: DBM


La plaça de la Vila de Santa Maria de Palautordera ha estat l'escenari on aquest darrer vespre s'ha celebrat un acte de campanya de Junts pel Sí, amb la participació de Carles Viver Pi-Sunyer, expresident del Comissionat per la Transició Nacional suspès temporalment pel Tribunal Constitucional, i número 71 de la candidatura; el celoní Jordi Cuminal, número 32 i Jordi Solé, alcalde de Caldes de Montbui.

En els seus parlaments van reiterar que Catalunya està més preparada que no pas ho estaven elspaïsos que darreramernt han fet referèndums d'independència i que està tot previst i pensat en temes de seguretat social, hisenda o integració dels funcionaris, així com el compromís dels partits polítics de garantir les pensions.

Les enquestes dels darrers dies, donant-li el valor que tenen els sondeigs electorals, demostren que la victòria és a tocar i, per això, cal un darrer esforç en aquesta darrera setmana de campanya electoral del 27-S. "Cada candidat de Junts del Sí hem de fer l'esforç de poder convèncer a tres indecisos per poder guanyar amb una àmplia majoria", diuen. També asseguren, tot i els missatges rebuts darrerament, que la negociació amb la Unió Europea està prevista.