Junts pel Sí espera reunir més de 800 persones en l'acte central de Sant Celoni

Tindrà lloc aquest diumenge al Parc de la Rectoria Vella i hi haurà la intervenció dels candidats Muriel Casals, Jordi Turull, Magda Casamitjana, Jordi Cuminal i Jaume Profitós

Redacció
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:21h
Jordi Cuminal i Jaume Profitós ja van ser a la Festa Jove que va organitzar Junts pel Sí a Le Poupé.
Jordi Cuminal i Jaume Profitós ja van ser a la Festa Jove que va organitzar Junts pel Sí a Le Poupé. | Jordi Purtí

Jordi Cuminal i Jaume Profitós ja van ser a la Festa Jove que va organitzar Junts pel Sí a Le Poupé. Foto: Jordi Purtí


La candidatura Junts per Sí de Sant Celoni s'ha proposat omplir amb més de vuit-centes persones el Parc de la Rectoria Vella aquest diumenge al migdia, en la celebració del seu acte central de campanya de les eleccions del 27-S. La finalitat, segons que s'indica des de la candidatura independentista, és fer visible la força del "Sí".

En aquesata jornada de la "Festa del Sí", de marcat caràcter polític s'ha programat una arrossada popular oberta a tothom (preu del tiquet 4 euros) a càrrec dels Arrossaires de Fogars, l'actuació del duet Mr & Mrs Jones, inflables per la canalla i música. Els parlaments polítics aniran a càrrec de Muriel Casals -número 3 de la candidatura-, Jordi Turull -número 10-, Magda Casamitjana -número 28-, Jordi Cuminal -celoní i número 32-, i Jaume Profitós, número 38-.

Junts pel Sí, la candidatura unitària sobiranista CDC, ERC i quadres de la societat civil, ha batut el rècord que es va autoimposar: superar els 100.000 "candidats" voluntaris.
Arxivat a