Noves concentracions al Baix Montseny de suport als sirians refugiats

En almenys quatre municipis de la comarca es faran minuts de silenci i de dignitat davant la inoperància dels governs europeus

per Redacció , 16 de setembre de 2015 a les 11:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Participants en el minut de silenci i de vergonya convocat per Pallassos Sense Fronteres a Sant Esteve de Palautordera. Foto: Jordi Purtí

Després de tres setmanes de començar la campanya #1minutdevergonya #1minutdedignitat ja hi ha divuit municipis catalans que hi donen suport, entre els quals n’hi ha diversos del Baix Montseny com ara  Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Montseny i Sant Celoni.

La campanya la impulsa inicialment Pallassos sense fronteres i en aquest sentit manifesten que “seguim veient horroritzats a les notícies que ens parlen d'infants ofegats i fronteres tancades”. També es critica la inoperància dels governs i institucions europees, motiu pel qual segueixen reclamant a les institucions que  respectin les Convencions de Ginebra per garantir la vida, integritat física i la llibertat a les poblacions que fugen de la guerra.

 

 

Participació