Reconeixement als mèrits esportius al Club d'Escacs Llinars

L'Ajuntament ha reconegut diversos escaquistes a nivell individual i també a nivell de club

Redacció
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:07h
Membres de diverses edats del Club d'Escacs Llinars
Membres de diverses edats del Club d'Escacs Llinars | CEL

Membres de diverses edats del Club d'Escacs Llinars Foto: CEL


Aquest passat 10 de setembre i com ja és costum des de fa molts anys, l’Ajuntament de Llinars del Vallés va fer un Reconeixement als Mèrits Esportius que han aconseguit els jugadors i esportistes de les entitats i clubs del poble durant la passada Temporada 2014-2015.

En aquesta ocasió i per part del Club d’Escacs Llinars el mèrits esportius i reconeguts a títol individual han recaigut sobre Miquel Company i veí de Sant Celoni, reconegut per la seva tercera classificació en el torneig de semiràpides de Catalunya sub-8 prebenjamí; Sergi Prats, de Sant Pere de Vilamajor, Campió del Ciutat de Barcelona, un torneig tancat als 6 millors classificats de tot Catalunya en sub-10 benjamí.

També Gerard Ayats, de Llinars del Vallès per ser el Campió de Catalunya sub-14 infantil, subcampió de seleccions estatals i 5è classificat en el campionat d’Espanya sub-14 infantil. La Laura Martín i també de Llinars del Vallès com a tercera classificada en l’absolut femení de Catalunya.

Pel que fa als reconeixements de grup l’equip sub-8 prebenjamí amb Miquel Company de Sant Celoni, Asier Casares de Sant Antoni de Vilamajor i Laura Toquero de Teià com a campions de semiràpides de Catalunya i tercers classificats en el campionat de Catalunya per Equips.

L’equip sub-10 i sub-12 amb Àlex Maria de Llinars del Vallès, Sergi Prats de Sant Pere de Vilamajor, David Company de Sant Celoni, Ainhoa Casares de Sant Antoni de Vilamajor, Quim Ayats de Llinars del Vallés, Gabriel Vacas de Mataró i Òscar Ceruelo de Llinars del Vallès van ser reconeguts meritòriament per ser segons classificats de Catalunya en la Copa Promoció, subcampions de les semiràpides de Catalunya sub-10 benjamí i tercers classificats en semiràpides de Catalunya sub-12 aleví.