Manel Delgado diu a Sant Celoni que l'esquerra ha de recuperar l'hegemonia

El candidat de la CUP al Parlament ha participat, juntament amb Lluc Peláez i Mariona Pascual, en l'acte "11-S, Diada de la Independència"

Redacció
11 de setembre del 2015
Actualitzat a les 2:03h
Manel Delgado, Lluc Peláez i Mariona Pascual a Sant Celoni l'11-S.
Manel Delgado, Lluc Peláez i Mariona Pascual a Sant Celoni l'11-S. | Jordi Purtí

Manel Delgado, Lluc Peláez i Mariona Pascual a Sant Celoni l'11-S. Foto: Jordi Purtí


Unes 120 persones han seguit aquest vespre l'acte "11-S, la Diada de la independència" que ha organitzat la CUP de Sant Celoni a la plaça de l'Església amb parlament de Manel Delgador, antropòleg i candidat de la CUIP al Parlament; Lluc Peláez, exalcalde del Figaró i candidat de la CUP al Parlament; i Mariona Pascual, regidora de la CUIP de l'Ajuntament de Sant Celoni.

"No sóc de la CUP, però ara per ara he arribat a la conclusió que el que defensa aquestra força política és el que s'acosta més a la meva manera d'entendre la societat", aquest ha estat un dels primers arguments de Manel Delgado en la seva intervenció. En aquest sentit és considera una persona bàsicament d'esquerres i per això diu que ara "tenim l'oportunitat de recuperar l'hegemonia de l'esquerra i la CUP ho ha entès que això és el que s'ha de fer". En definitiva, ruptura, independència i procés constituent.

La CUP de Sant Celoni farà un acte electoral el proper dijous 17 de setembre a la sala Bernat Martorell, a les set de la tarda, amb Quim Arrufat, exdiputat al Parlament, i Pilar Castillejo, regidora de l'Ajuntaement de Ripollet i candidata al Parlament número 10 per Barcelona.
Arxivat a