Jordi Puigvert acaba el campionat d'Espanya d'autocròs en 6a posició

El pilot de Vallgorguina disputarà els propers dies 19 i 20 de setembre una cursa del campionat del Món de Rallycross puntuable per al campionat de Catalunya

09 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:50h
Jordi Puigvert a Miranda de Ebro.
Jordi Puigvert a Miranda de Ebro. | JP
Jordi Puigvert a Miranda de Ebro. Foto:JP

El passat cap de setmana a Miranda de Ebro (Castella i Lleó) es va disputar la última cursa del Campionat d’Espanya d’autocròs, amb un total de 129 participants, dels quals mig centenar eren de la categoria Car Cross. El gallec Maikel Vilariño registrava el millor temps en els entrenaments, mentre que el vallgorguinenc Jordi Puigvert no passava del setè lloc.

En la primera classificatòria Puigvert va ser segon de la seva sèrie i guanyava un lloc a la general, però a la segona classificatòria el pilot vallgorguinenc era quart a la seva sèrie i amb la mitjana de les dues classificatòria baixava fins la novena posició, poc habitual en el de Vallgorguina. Tot i així, en la cursa, malgrat començar perdent posicions va remuntar per acabar sisè.

El guanyador va ser Anton Muiños, que a l’hora es proclamava campió estatal, mentre que Puigvert va acabar el campionat en sisena posició. Ara la pròxima cursa del pilot de Vallgorguina serà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre, al circuit de Catalunya, dins del campionat del Món de Rallycross i és puntuable per al campionat de Catalunya, que hores d'ara lidera Jordi Puigvert.