Eduardo Reyes en el sopar popular de la Festa Major de Sant Celoni

El president de Súmate va ser convidat pels representants d'aquest moviment polític a la capital del Baix Montseny

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:34h
Eduardo Reyes al sopar popular de la Festa Major de Sant Celoni.
Eduardo Reyes al sopar popular de la Festa Major de Sant Celoni. | Jordi Purtí

Eduardo Reyes al sopar popular de la Festa Major de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


La candidatura Junts pel Sí cintinua intensificant la seva campanya de cara a les eleccions del pròxim 27-S. En aquest sentit, els representants de Súmate a Sant Celoni, Manel Bueno i Asun Gómez, han aprofitat el sopar popular de la Festa Major, celebrat aquesta nit passada a la plaça de la Vila del municipi, per convidar el president de Súmate, Eduardo Reyes que va prendre part de la festa i va aprofitar per parlar amb la gent, entre els quals l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu.

Eduardo Reyes, a més de compartir taula amb la gent de Súmate també ho va fer amb membres d'ERC Sant Celoni i la Batllòria i Moviment d'Esquerres (MES). El sopar de Sant Celoni va ser el darrer acte en el qual va prendre part ahir després d'un dia intens de campanya a Sabadell, Cerdaqnyola, Cornellà i Barberà del Vallès.

Junts pel Sí de Sant Celoni que amb els darrers inscrits que encara s'han d'introduir ja supera els vuit-cents candidats i candidates, portarà a terme el seu acte central de campanya a la Rectoria Vella de Sant Celoni el pròxim 20 de setembre amb la presència d'alguns dels membres més destacats de la candidatura.
Arxivat a