Junts pel Sí defensa un país «global i acollidor» on «ningú se senti exclòs» pels seus orígens

Romeva, Mas, i Junqueras, juntament amb els representants del món local de la candidatura, han defensat que Catalunya ha de tenir "una mirada global i acollidora" | alta representació política del Baix Montseny

Redacció BM / ACN
06 de setembre del 2015
Actualitzat el 08 de setembre a les 16:47h
Raül Romeva, durant la seva intervenció a Mollet del Vallès
Raül Romeva, durant la seva intervenció a Mollet del Vallès | ACN

Acte de Junts pel Sí a Gallecs. Foto: JPS


La candidatura de Junts pel Sí imagina un país on "ningú s'ha de sentir estranger". Raül Romeva, Artur Mas, i Oriol Junqueras, juntament amb els representants del món local que formen part de la candidatura, han defensat que Catalunya ha de ser un país "amb una mirada global i acollidora". L'acte, que s'ha celebrat a Mollet del Vallès, ha fet referència a l'exili que van patir centenars de persones i a la immigració, "un drama que ens apel·la a tots".

Mas ha manifestat que "és intolerable" que el procés sigui comparat amb un moviment "que va afusellar al president de Catalunya, responent a les declaracions de l'expresident Felipe González. Tots els participants a l'acte han format un gran mapa de Catalunya a la zona dels Gallecs.

Alta representació del Baix Montseny

A l'acte celebrat aquest matí a Gallecs ha tingut una alta representació del món local del Baix Montseny, tant pel que fa als municipis del Vallès Oriental com de la Selva. En aquest sentit podem confirmar l'assistència de Josp Maria Bagot (alcalde de Riells i Viabrea), Dídac Manresa i Andreu Pujol (alcalde i regidor de Breda, respectivament), Jaume Martí (regidor de Gualba), Josep Antoni Frias (alcalde d'Hostalric), Quim Bohils (regidor d'Arbúcies), Sergi Zamora (regidor de Santa Maria de Palautordera), Martí Pujol (alcalde de Llinars del Vallès), Francesc Deulofeu i Laura Costa (alcalde i regidora de Sant Celoni, respectivament), Maria Lluïsa Berdala (alcaldessa de Sant Antoni de VIlamajor), Josep Reales (regidor de Campins), Pamela Isus (alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor) i Carles Corominas (regidor Montseny), a més d'altres persones vinculades a la candidatura de Junts pel Sí a la comarca com Remei Picart i Albert Serrà.

L'anècdota

Francesc Deulofeu, alcalde de Sant Celoni, ha tingut feina extra aquest migdia a Gallecs ja que ha hagut de fer de metge, juntament amb l'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, per atendre a una de les persones que eren a l'acte i ha tingut una indisposició. Pel que hem pogut saber la cosa no ha estat res i s'ha pogut solucionar sense més problemes.
 

Francesc Deulofeu i Xavier Trias atenent a una persona indisposada a Gallecs. Foto: APM