El CB Llinars protagonista en el pregó de la Festa Major

Durant l'acte es va homenatjar el fundador del club, Pere Costa i l'exjugador del Barça, Nacho Solozábal, va ser el convidat d'honor

Redacció
05 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:54h
Nacho Solozábal durant el pregó de la Festa Major de Llinars del Vallès.
Nacho Solozábal durant el pregó de la Festa Major de Llinars del Vallès. | CB Llinars
El que durant molts anys va ser base del FC Barcelona de bàsquet i, actualment, comentarista de TV3, Nacho Solozábal, va participar ahir al vespre com a convidat d'honor en el pregó de la Festa Major protagonitzat pel CB Llinars, que enguany celebra el seu cinquantè aniversari. Va ser un acte emotiu en el qual també hi va ser presents altres personalitats vinculades amb l'entitat o el bàsquet com els primers jugadors del club, Pere Costa, fundador del club que va ser homenatjat i Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet que va rebre l'agraïment del CB Llinars. De la mateixa manera que l'actual president, Pere Cullell, va lliurar una placa del club a l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol.
  Ahir també va tenir com activitat destacada el correfoc d'inici de la Festa Major. Avui continua amb més activitats entre les qualsa hi ha la trobada gegantera, el concert amb l'orquestra Internacional Selvatana i la gimcana juvenil nocturna.

Programa complet de Festa Major de Llinars del Vallès