Prop de tres-centes persones al minut de silenci i de vergonya a Sant Esteve

Havia estat convocat per Tortell Poltrona, representant del'ONG Pallassos Sense Fronteres

per Redacció , 3 de setembre de 2015 a les 17:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Participants en el minut de silenci i de vergonya convocat per Pallassos Sense Fronteres a Sant Esteve de Palautordera. Foto: Jordi Purtí


Cap a tres-centes persones es van concentrar ahir al vespre a Sant Esteve de Palautordera seguint la crida feta per Tortell Poltrona com a representant de l'ONG Pallassos Sense Fronteres amb l'objectiu  de protestar contra la desídia dels estats europeus a l'hora d'acollir els refugiats que fugen dels seus països a causa de la guerra. La concentració que va començar ahir a Sant Esteve de Palautordera es tornarà a repetir dimecres vinent i es va demanar que altres municipis i ciutats facin el mateix. De fet, a Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni ja són alguns dels pobles que comencen a mobilitzar-se per tirar endavant  iniciatives similars.


Tortell Poltrona ha explicat a BaixMontseny.info que aquests darrers dies tant Pallassos Sense Fronteres, com altres organitzacions humanitàries com són Creu Roja, Metges Sense fronteres i l’Acnur s’han reunit desesperadament buscant el que podien fer amb aquesta onada de refugiats. Davant la situació de desbordament total Tortell Poltrona diu que no se li acut res més que no sigui fer aquestes concentracions amb un minut de silenci i de vergonya. "Són unes manifestacions de dolor que volem fer cada dimecres per demostrar que estem compromesos en trobar solucions i que també dirigim a tota aquesta gent inhumana que nega la mà i el consol a aquesta gent que fuigf de casa”, conclou el reconegut pallasso de Sant Esteve de Palautordera.
 

Tortell Poltrona en el minut de silenci i de vergonya. Foto: Jordi PurtíEntrevista:

Tortell Poltrona: «El comportament d'Europa amb els refugiats és inhumà»

 

Tortell Poltrona torna 22 anys després amb el minut de silenci i de vergonya


 

 

Participació