Mr & Mrs Jones presenta el videoclip de la cançó «Jo, meu, amb mi»

La cançó, que pertany al seu àlbum “Ni quinze dies” i parla dels imbècils emocionals dins la relació de parella.

Redacció
20 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:05h
Un moment de l'enregistrament del videoclip
Un moment de l'enregistrament del videoclip | Òscar Aldama López


El duet Mr & Mrs Jones acaba de presentar el seu darrer videoclip de la cançó Jo, Meu, amb Mi i que pertany a l'àlbum "Ni quinze dies". El títol, format per pronoms possessius en primera persona, etiqueta el tipus de relació de parella de la que parla la cançó. Es tracta d'una relació d'amor condicionat, amb dependència i egoisme. "No hi ha parella, tu m'has de fer feliç perquè jo sóc un gran regal que t'ha caigut del cel. Jo t'estimo si tu m'estimes, però primer tu ho has de donar tot. El que no m'agradi de tu, junts ho canviarem".

L'enregistrament del videoclip s'ha realitzat al Parc Natural del Montseny, a la masia Can Llobet de Montclús (Fogars de Montclús) i ha comptat amb la participació de quatre parelles d'actors i actrius del Baix Montseny (Noa Azkargorta, Ernest Garrido, Eloi Gómez, Albert Gràcia, Helena Lagarda, Clàudia Perramon, Josep Sànchez i Glòria Trullàs). Idea de Mr & Mrs Jones i Lluís Martínez Fabregat.

El guió ens mostra aquesta relació de parella malentesa, on un dels dos només espera rebre dedicació absoluta per part de l'altre. Dins el context d'unes petites vacances a una casa rural enmig del bucòlic entorn del Montseny, la peça audiovisual mostra quatre escenes, una per parella, on es reflecteix la conducta egoista d'una banda, i la submisa de l'altra.

Al final de cada escena, s'ha afegit un "Visual Key" fictici, representat per unes cordes que lliguen les mans dels que fan el rol submís. "És la forma metafòrica d'expressar que és el mateix submís qui ha de trencar els seus propis lligams, la seva dependència emocional per tenir una relació madura, d'igual a igual", expliquen Mr & Mrs Jones.

Actuació a Granollers
 
El duet format per Marta de Paco i Queco Pujol, que actualment es troba presentant el seu àlbum debut, ja han fet diverses actuacions a Barcelona, Mataró, l’Hospitalet, Manresa i Vic, entre d'altres, i destaquen especialment la seva actuació com a teloners, en format acústic, al concert d’ Els Amics de les Arts, a l’Auditori de Granollers, el 10 de gener de 2015.
 
El proper 27 d’agost actuaran a la Festa Major de Granollers, al Parc Municipal Torres Villà, a les 11 de la nit. Ni quinze dies es va enregistrar la primavera de 2014 als estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventós (Figueres, Alt Empordà).

Foto de portada: Òscar Aldama López
 

Tota la música i videoclips de Mr & Mrs Jones

Arxivat a