L'Associació de famílies amb discapacitat es presenta a Vilamajor

Afadis Dóna servei a famílies de tot el Baix Montseny

Redacció
18 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:52h
Membres d'Afadis a l'escenari Ovidi Montllor de Santa Maria de Palautordera en una de les activitats del Casal d'estiu d'aquest any.
Membres d'Afadis a l'escenari Ovidi Montllor de Santa Maria de Palautordera en una de les activitats del Casal d'estiu d'aquest any. | DBM

Membres d'Afadis a l'escenari Ovidi Montllor de Santa Maria de Palautordera en una de les activitats del Casal d'estiu d'aquest any. Foto: DBM


L'Associació de Famílies amb Discapacitat Afadis Baix Montseny s'ha presentat recentment a Sant Pere de Vilamajor. Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, presidida actualment per Jordi Ruaix, que té el seu centre neuràlgic a Santa Maria de Palautordera i està formada per pares, mares, familiars i voluntaris amb l’objectiu de millorar la vida social d’aquestes persones i poder-los oferir una oportunitat d’oci.
 

Afadis, sorgeix de la necessitat de crear un punt d’unió i suport per aquestes famílies, així com un lloc per oferir als nens, nenes, nois i noies amb diferents discapacitats per poder fer esbarjo i tot un ventall d’activitats a les quals, actualment, no hi poden accedir per falta d'entitats amb aquesta fi a la zona. El projecte va adreçat a nens, nenes, nois i noies amb diferents tipus i graus de discapacitat, residents a tot el Baix Montseny.
 

Actualment compten amb una participació de trenta famílies associades amb nens amb bastant autonomia, i d’altres amb mobilitat reduïda que requereixen d’una atenció especial i continua i per tant, amb molta dependència. Afadis, en general, s'adreça a totes aquelles famílies que es trobin en aquesta situació de carència de recursos lúdics per als seus fills i filles amb discapacitat.