Dimiteix el president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny

Jordi Clopés només ha ocupat el càrrec trenta-tres dies al·legant motius professionals i personals

Redacció
13 d'agost del 2015
Actualitzat a les 21:27h
Josep Quitet i Jordi Clopés
Josep Quitet i Jordi Clopés | Creu Roja

A l'esquerra Josep Quitet i a la dreta Jordi Clopés Foto: Creu Roja

 

Trenta-tres dies, els que del 9 de juliol a l'11 d'agost d'aquest any 2015, són els que Jordi Clopés ha ocupat el càrrec de president de la Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny. El ja expresident va presentar la dimissió dimarts d'aquesta setmana al·legant motius professionals i també personals que en aquests moments l'impedeixen dedicar-se tot el que cal a una institució que "en situacions de crisi com la que ens trobem s'han d'esmerçar molts esforços al costat de la gent més necessitada", tal com va declarar a BaixMontseny.info el passat mes de juliol després de ser nomenat president de la Creu Roja de sant Celoni i Baix Montseny.

Jordi Clopés Lagarda substituia a l'històric president de l'assemblea local, Josep Quitet, després d'ocupar el càrrec els darrers vint-i-tres anys buscant un canvi generacional que donés una nova empenta a la institució. Es dóna la circumstància que Josep Quitet, després de la dimissió de Clopés, torna a estar al capdavant de la Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny, però deixa clar que no és en qualitat de president sinó perquè és el president provincial de Barcelona de Creu Roja i els estatuts diuen que quan hi ha un buit a la presidència d'alguna assemblea qui ocupa el càrrec interinament és el president provincial.

L'expresident, en qualsevol cas, continua integrat a l'Assemblea Local de la Creu Roja ocupant un càrrec de vocal dintre del comitè comarcal organ a qui pertoca proposar un nou president.
Arxivat a